Sista finslipet före SM

I veckan har vi dragit ner lite på mängden träning, men antalet pass har vi hållit oförändrat. Vi har bjudit på en buffé av träningar och eleverna har tränat det som passat deras upplägg inför SM. I tisdags hade vi ett fint pass vid ”Gammelhygget” med vissa element snarlika de i Örebro. Som ni kan se på bilderna fanns det mer detaljfattiga områden varierat med riktigt tekniskt krävande delar.

Början och slutet av banan, de mer detaljfattiga delarna

Mitten av banan och de mest tekniskt krävande delarna. (Klicka på bilderna för att få dem större)

På onsdagen bestod hela skoldagen av Bessemerolympiaden, där hela skolan deltog och klasserna tävlade mot varandra i olika övningar. Trots det hann vi köra Löpstyrketräning på morgonen och de som ville körde ett gemensamt pass formtoppningsintervaller på eftermiddagen. Idag, torsdag, har vi haft ett så kallat myspass på Mårdängskartan med en vanlig orienteringsbana. Nedan kan ni se lite bilder från terrängen.

För video från terrängen se vår Instagram @olgysandviken

.

I helgen åker Coaches både till USM i Umeå och SM i Örebro för att heja fram eleverna i förhoppningsvis fina och tuffa tävlingar. Vi önskar alla tävlande lycka till med sina prestationer!

_____________________________________________

Följ oss gärna på Instagram @olgysandviken, där kommer det oftare och fler bilder!