Ny vecka, nya utmaningar

Snart är alla höstens SM tävlingar ett minne blott, men först Skol-SM inkommande helg. Vi tränar på hemma i Sandviken enligt ganska liknande schema som tidigare. I skrivande stund är det tisdag, vilket betyder att morgonen började med ett OL-pass i distanstempo. Idag bjöds eleverna på kontrollplock i fin terräng. Vi nötte in mönster för kontrolltagning på närmare 50 kontroller. Grymt bra med andra ord!

Början av banan, tuff och intensiv inledning

Sedan övade vi lite spridningsmetod genom en diamant

Början efter kartvändning, intensiv riktningsändring i ett diffust område bjöd på riktigt härlig utmaning

.

Imorgon (läs: onsdag) har vi styrka innan lektionerna drar igång. Dessutom har vi öppet hus där vi ska visa skolan och träningar för intresserade eventuella ettor samt deras föräldrar. På eftermiddagen ska de springa en sprint som kommer bjuda på tempoväxling och några riktiga klurigheter. Mot slutet av veckan ser vi fram emot Skol-SM i Lindesnäs.