Hyr mötesrum och fokusera bättre

Hyr mötesrum och fokusera bättre

11th december 2021 Av av ivan

Du är student och behöver verkligen bli klar med en uppsats eller ett grupprojekt. Men det är svårt att koncentrera sig. Eller så hittar ni inte ett bra ställe att arbeta på. Då hyr ni ett mötesrum på ett kontorshotell och arbetar effektivt. Du kan också hyra en stol själv.

Hyr ett mötesrum i Stockholm

Man brukar säga att ett projekt tar så mycket tid som det får. Har du tre månader på dig att skriva en uppsats så kommer det ta dig tre månader. Inte effektiv tid, men innan den är klar. Om du däremot bara får två veckor på dig för samma uppgift så kommer du vanligtvis att klara det på två veckor. Det handlar om att lägga upp arbetet och arbeta effektivt. Det är så lätt att träffa studiegruppen för ett grupparbete och timmarna bara går. Ni är verkligen inte effektiva. Eller så ska du och en kompis plugga på kafé, så att ni verkligen får något gjort. Men i slutändan har ni spenderat mer tid på att prata och kollat på YouTube än att arbeta. Ett smart sätt att verkligen få något gjort är genom att hyra ett mötesrum, ett mindre kontor eller ett större konferensrum på ett kontorshotell och jobba. Ni betalar för tiden, ja, men ni kommer få så mycket gjort. Helst ska ni göra det i början av projektet, så att ni faktiskt inte behöver ha en uppsats eller ett arbete som stressar er under lång tid. Om du har mycket att göra och deadlinen är nära, är det också klokt att hyra ett kontor. Gör det tillsammans, så blir det billigt. Gå in Helio och boka ert mötesrum och konferensrum i Stockholm och få jobbet gjort. Passar lika bra för studenter, som företagare och lärare. Helio har flera kontorshotell som ni kan välja mellan och ni väljer om ni behöver ett rum för 2 eller 700 personer.

Arbeta effektivt

Genom att hyra ett mötesrum kommer ni kunna jobba mycket mer effektivt. Det kan vara klokt att ni gör upp ett schema, exempelvis vilken tid som ni ska göra en kort fikapaus samt hur länge. Detta för att ni bara ska ta en bensträckare och pratstund på 15 minuter, och inte på 30 minuter. Planera också in var ni ska äta, vilken restaurang eller kafé, så att ni inte använder dyrbar tid på att välja mellan lax- och veggieburgare. Ska ni göra ett grupparbete? Besluta då vad ni ska arbeta med specifikt, så ni fokuserar och får en del av projektet gjort. Ju mer du/ni planerar i förväg och verkligen håller er planering, desto mer kommer ni att få gjort.

Hyr en stol på egen hand

Du kan också hyra en kontorsstol på egen hand. Har du svårt att verkligen skriva din uppsats, så kan du hyra en stol på Helio. Då sitter du med andra personer i samma rum, ungefär som på ett kafé, men du kommer kunna arbeta mycket bättre. Miljön i sig kommer vara inspirerande och du får vibbar av det riktiga arbetslivet.